Mainos
Mainos

Valmista itse paranneltua versiota kouluruokaklassikosta: "Täydellisen lämmittävää pakkasruokaa!"

Oletko koskaan valmistanut itse kotikeittiössäsi kouluruokaklassikkoa, chili con carnea?

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan itse chili con carnea. Mies kuitenkin myöntää, että ennakkoluulot olivat aikoinaan koitua tämän ruokakokeilun kohtaloksi.

– Pidin chili con carnea pitkään tylsänä ruokana. Syynä saattoi olla sen maustepussisekoituksilla kyllästetty historia kouluruokaloista alkaen, Kinnunen muistelee.

Lopulta bloggari antoi kuitenkin ruokalajille uuden mahdollisuuden – eikä kokeilua ole ollut syytä katua.

– Sittemmin olen höystänyt chilipataani jos jonkinlaisilla mausteilla, lihoilla ja kasviksilla ja ymmärtänyt lajin rikkauden. Suomalaisille tavallisin versio on jauhelihapohjainen, mutta myös palasteltu liha toimii padan runkona mainiosti, Kinnunen vinkkaa.

Katso Jani Kinnusen chili con carnen resepti Sivumaku-blogista täältä! 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme