Mainos
Mainos

Vapise, Karjalan 100-pack! Nokian Panimo pistää vielä paremmaksi: "Keisari 1000-päkki on jo tulossa! "

Instagramissa ihmetellään Nokian Panimon tuoretta kuvapäivitystä, jossa lupaillaan, että Suomessa tulee myyntiin peräti tuhannen oluen jättipakkaus.

Makuja.fi uutisoi huhtikuun alussa Hartwallin aprillipäivänä lanseeratun uutuustuotteen, Karjalan 100-packin olevan pilan sijaan ihan oikea tuote. Jättimäinen olutlaatikko sai valtavasti huomiota ja Hartwallilta vahvistettiin alkuviikosta, että tuotetta ei ole toistaiseksi saatavilla – ja syy tähän on hurjaksi yltynyt kysyntä.

"Uusi Keisari 1000-päkki on jo tulossa!"


Nokian Panimolla tartuttiin selvästi tuumasta toimeen Karjalan 100-packin saavuttaman suosion siivittämänä ja suomalaisten ihmetykseksi panimo antoi vastikään vihiä siitä, että myyntiin oltaisiin ottamassa myös tuhat olutta sisältävä pakkaus.

– Karjalan 100-päkki oli menestys, mutta uusi Keisari 1000-PÄKKI on jo tulossa! Ensimmäisille ostajille yksi Keisariämpäri kaupan päälle! #uutuus#keisari#nokianpanimo#olut#tarjous, Nokian Panimon Instagramissa sanaillaan.

Panimon lisäämästä kuvasta on pääteltävissä, että tuhannen oluen pakkaus ei ole tarkoitettu vietäväksi kotiin sellaisenaan, sillä se on pakattu puiselle lavalle. Kyseessä saattaa olla esimerkkierä, jollaisia suurempiin ruokakauppoihin toimitetaan myöhempää purkua varten. Nokian Panimon Aluemyyntipäällikkö Jacob Hansen vahvisti Makuja.fi:lle, että kyseessä on vitsi.

Lähde: Instagram

***


Päivitys: Artikkeliin lisätty tieto siitä, että kyseessä oli Nokian Panimon vitsi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme