Mainos
Mainos

Vappu Pimiä ei usko laihdutuskuureihin – taustalla ikävä kokemus kaalikeittodieetistä

Vappu Pimiä puhuu terveellisten elämäntapojen puolesta, eikä suosittele kokeilemaan pikadieettejä.

Kaksi keittokirjaa kirjoittaneella suosikkijuontajalla, Vappu Pimiällä, on huonoja kokemuksia dieetistä, joka lupasi tuloksia nopeasti. Sittemmin ruoanlaittoa rakastava Pimiä onkin pysytellyt kaukana pikadieeteistä.

Vappu Pimiän terveellisten elämäntapojen kulmakivet:

1. Juo tarpeeksi vettä

2. Syö vähintään viiden tunnin välein

3. Älä syö herkkuja arkena

– En ole koskaan uskonut mihinkään ihmedieetteihin, vaan pyrin syömään arkena terveellisesti, Pimiä kertoo elämäntavoistaan Valio Better -rahkalevitteen lanseeraustilaisuudessa.

– Joskus nuoruudessani kokeilin kerran kaalikeittodieettiä, joka päättyi siihen, että menin vetämään jumppatunteja ja meinasin pyörtyä sinne. Silloin tajusin, että tämä ei ole minun juttuni, Pimiä muistelee.

Sittemmin Pimiän terveiden elämäntapojen kulmakiviksi ovat muodostuneet tietyt, kohtuullisuuteen tähtäävät säännöt. Sen sijaan, että kahden lapsen äiti kieltäytyisi tietyistä ruoka-aineista kokonaan, pyrkii hän juomaan paljon vettä, syömään vähintään viiden tunnin välein ja välttämään herkuttelua arkena.

– Jos välillä tekee mieli herkkuja, niin niihinkin voi löytää vaihtoehtoisia ratkaisuja, Pimiä vinkkaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme