Mainos
Mainos

Vappu Pimiän helppo alkuruoka pääsiäispöytään – kevyttä ja raikasta!

Vappu Pimiä näytti Huomenta Suomen Makuja-osiossa, kuinka syntyy kevyt alkuruoka pääsiäisen päivällispöytään.

Vappu Pimiä valmisti Jesse Kamrasin vieraana Huomenta Suomen Makuja-osiossa sitruunagraavattua lohta.

– Yleensä pääsiäisenä monissa perheissä syödään lihaa, niin ajattelin, että alkuun voisi tehdä jotain kevyempää eli kalaa, Vappu perustelee.

Tämä Makuja-studiossa valmistettu hapolla kypsytetty lohi yrttisipulidressingin kera sopii erinomaisesti raikkaiden kalaruokien ystäville.

Katso videolta, kuinka kätevästi valmistuu Vapun sitruunagraavattu lohi:

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme