Mainos
Mainos

Vastustamaton krapulaherkku vappupäiväksi

Sivumaku-ruokablogista löydät helpotuksen vappuaaton jälkeiseen krapulaan.

Podetko pientä päänsärkyä vapun railakkaan juhlinnan jäljiltä? Tekeekö mielesi jotain suolaista? Toivottavasti jääkaappisi perukoilta löytyy paketillinen pekonia, kananmunia ja bataattia, jotta voit loihtia herkullisen mehevän aamiastortun. Reseptin ideoi MTV3:n Makuja.fi-sivuston Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen.

– Tässä huikaiseva herkku viikonloppuaamiaiselle ja erityisesti isänpäivälle. Idea löytyi Tastespotting-blogista. Toimii mainiosti brunssilla, välipalana ja illanistujaisissa. Tätä torttua voi säätää mielensä ja jääkaapin sisällön mukaan huoletta. Voitaikinaa kannattaa pitää muutenkin aina pakkasessa, sillä siitä voi loihtia esim. tällä metodilla mitä moninaisempia herkkuja, jos yllätysvieraat tai hiuko yllättää, Kinnunen kirjoittaa.

Katso vastustamattoman aamiaistortun resepti Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme