Mainos
Mainos

Vastustamaton ruokapahe: Uppopaistetut kanansiivet

Makuja.fi:n Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kokeili ensimmäistä kertaa kanansiipien valmistamista.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen tunnustaa tulisien kanansiipien lukeutuvan miehen ruokasynteihin.

– Täällä Tampereella ne tuntuvat välillä olevan paikallista kansallisruokaa. En puolustele tätä oikkuani kuin korkeintaan sillä, että joitain paheita pitääkin olla ja kohtuus silti kaikessa.

Kinnunen päättikin kokeilla uppopaistettujen kanansiipien valmistamista itse ja yllättyi positiivisesti.

– Tein juhannuksena siipiä ensi kertaa itse ja hämmästyin, miten freshejä niistä saakaan. Ihmekös tuo, kun ei laita siipiä lillumaan siipikastikkeen ja rasvan sekamelskaan. Valkosipulin, persiljan, chilin ja sitruunan yhdistelmä on mausteinen, mutta raikas.

Nappaa uppopaistettujen kanansiipien resepti Sivumaku-blogista.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme