Mainos
Mainos

Vertaa kuvia: Pikaruokaloiden mainoksilla ja todellisuudella törkeä ero!

Katukuvassa näkyy jatkuvasti pikaruokayhtiöiden herkullisen näköisiä mainoskuvia muhkeista hampurilaisista ja muista herkuista. Todellisuus on kuitenkin hyvin erilainen mitä mainokset antavat ymmärtää!

Kukaan ei varmasti enää odota saavansa täydellistä kopiota mainoksessa olevasta purilaisesta pikaruokalaan astellessaan. Mainoskuvat johtavat meitä kuitenkin harhaan todella radikaalisti, ja kuvissa olevat hampurilaiset eivät välttämättä ole edes puolia koosta, jonka mainos antaa ymmärtää.

Amerikkalaisaktivisti Danio Dilatelli teki mielenkiintoisen kokeen, jossa hän vertasi mainoskuvien hampurilaisia ja tacoja niihin, joita asiakkaille ravintoloissa tarjoillaan. Mies myös pyysi Burger Kingin henkilökuntaa tekemään hampurilaisen yhtä suureksi kuin mitä se mainoksessa oli. Katso itse, vastasivatko kuvat todellisuutta!

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot