Mainos
Mainos

VU: Uutuuskeksintö saapuu Suomeen – enää majoneesi ei tartu purkin pohjaan

Verkkouutiset kertoo, että suomalaisiin ruokakauppoihin saadaan pian nestemäisiä tuotteita tuubeissa, joihin esimerkiksi ketsuppi tai majoneesi ei tartu lainkaan.

Moni kohtaa ruokaa laittaessa sen ikävän ongelman, että tuubiin jää puristelusta huolimatta runsaasti esimerkiksi ketsuppia, sinappia tai majoneesia. Liquiglide-nimisen yhtiön keksimän innovaation kerrotaan ratkaisevan tämän ongelman.

Nesteet eivät tartu käsiteltyihin tuubeihin

Liquigliden kehittämän pinnoitteen tarkoitus on estää nestemäisten aineiden pääsy kosketuksiin itse tuubin, pullon tai purkin kanssa. Tästä syystä huonostikin normaalisti säilytyspakkauksestaan ulos tuleva neste tulee käsittelyn jälkeen sujuvasti ulos viimeistä pisaraa myöten.

Katso videolta, kuinka innovaatio toimii!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme