Mainos
Mainos

Yksi ainesosa, joka tekee munakokkelista täydellistä – mahtava makuyhdistelmä!

Worcestershiren kastikkeen suolaisuus toimii munakokkelissa.

Toiset suosivat kermaa, toiset lisäävät automaattisesti tomaattia. Joidenkin mielestä munakokkeli on parasta, kun sen paistaa pekonin rasvassa. Yksi tapa on lisätä mausteeksi worcestershiren kastiketta.

Kastikkeen valmistuksessa käytetään muun muassa anjoviksia, valkosipulia, etikkaa, melassia ja chiliä. Yleensä Bloody Maryn tai pihvin maustamisessa hyödynnetty kastike on ihanan suolainen.

Munakokkelin mausteena se toimii mainiosti. Jos lisäät worcestershiren kastiketta, ei muita mausteita juuri tarvitse. Munakokkelista tulee kevyesti savuisen ja lihaisan makuinen ja on maultaan taatusti täysin erilainen.

Lähde: Popsugar

***


 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme