Mainos
Mainos

Yksinkertainen kikka voi parantaa makua huomattavasti – muista tämä, kun tarjoilet valkoviiniä!

Täydellisen valkoviinin salaisuus saattaa olla yksinkertaisempi kuin luulit. 

Millainen on täydellinen samppanjalasi? Katso videolta asiantuntijan vastaus. 

Moni meistä on tottunut jäähdyttämään valkoviinipullon jääkaapissa ennen tarjoilua. Tässä tavassa ei ole mitään väärää, mutta sen lisäksi että jäähdytät pullon, sinun kannattaisi jäähdyttää myös viinilasisi. 

Vinkki toimii hyvin etenkin kuumana kesäpäivänä

Real Simple -sivustolle kirjoittaneen Ananda Eidelsteinin mukaan tämä yksinkertainen temppu sekä parantaa viinin makua että auttaa viiniä pysymään ihanan viileänä pidempään. Juomaelämyksesi pysyy siis korkealla aina ensisiemauksesta viimeiseen pisaraan saakka. 

Valkoviinin oikea tarjoilulämpötila on noin 10–12 astetta.

Lasin saa kylmäksi samaan tapaan kuin monissa drinkkiohjeissakin. Laita kourallinen jääpaloja viinilasiin ja pyörittele, kunnes lasin pinta on huuruuntunut. Kaada jääpalat pois ja kaada viiniä jäähdytettyyn lasiin. 

Tämä temppu toimii erinomaisesti myös roseeviineille.

Lähde: RealSimple

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme