Mainos
Mainos

YLE: Arvostettu turkulaisravintola tarjoili uhanalaisen kalan mätiä – "Suurimmat pahoittelut"

YLE uutisoi tänään turkulaisen ravintola Kaskiksen tarjoilleen uhanalaisen lajin mätiä listoillaan. Ravintola on pahoittelee virhettään ja kertoo sen johtuneen kalatoimittajan erheestä.

Turkulainen ravintola Kaskis on tarjoillut uhanalaisen kalan mätiä listallaan. Tapaus alkoi keskiviikkona, kun ravintolan edustaja kirjoitti saaneensa kalastajalta villitaimenen mätiä tarjolle. 

Reaktio asiakaskunnassa ei kuitenkaan ollut iloinen, sillä villitaimen on uhanalainen laji ja muun muassa Vaelluskala.net-sivusto kommentoi asiaa. 

Villitaimen vedettiin listalta pois välittämösti ja Kaskis on ehtinyt jo pahoitella virhettään. 


Jos Facebook-julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kaikki asiakkaat eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä Kaskiksen toimintaan. 

– Tässä on todella pieni mahdollisuus siihen, että kala olisi laillisesti pyydettyä. Teitä on nyt huijattu ja tämä huijaus tuli teille niin kalliiksi, että oikein pahaa tekee. On myös teidän velvollisuus tehdä kalastajasta rikosilmoitus ja vaatia korvauksia tästä. Myyjälläkin on velvollisuutensa. Tuon arvion muuttaminen teidän sivuilla on vielä mahdollista jos hoidatte asian todella loppuun asti. Pelkkä:" sori siitä" ei nyt oikein riitä, yksi asiakkaista kirjoittaa Kaskiksen Facebook-sivuilla. 

Kaskis on yksi Suomen tunnetuimpia ravintoloita. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme