Mainos
Mainos

Yle: Nyhtökaura vietiin käsistä Rovaniemellä – kaikki meni 10 minuutissa

Odotettu kasviproteiinituote nyhtökaura tuli lauantaiaamuna myyntiin Prismoihin ympäri Suomen.

Ylen mukaan Rovaniemen Prisma aukesi aamulla kello 8, ja elintarvikeosaston mukaan kaikki oli mennyt kymmenessä minuutissa. Rovaniemellä myyntiin ei tullut suurtaa määrää nyhtökauraa, vaan kyse oli joistakin kymmenistä paketeista.

Nyhtökaura on tehnyt kauppansa muuallakin. Esimerkiksi Helsingin Torpparinmäen K-Supermarkettiin nyhtökaurat saapuivat eilen. Myös ne myytiin nopeasti loppuun, kirjoittaa kauppa Facebook-sivuillaan. 


Nopeasti tyhjenevät hyllyt eivät tule yllätyksenä.

– Odotamme runsaan kiinnostuksen kääntyvän myös vauhdikkaaksi myynniksi. Alkuun on odotettavissa jopa tyhjiä hyllyjä, koska tuotetta on saatavilla vain rajoitettuja määriä. Tuotantomäärien kasvaessa ja tuotteen jakelun laajentuessa tilanne varmasti tasaantuu ja nyhtökauraa on ostettavissa normaaliin tapaan ilman ruuhkia hyllyillä, kertoi S-ryhmän vähittäiskaupan valikoimajohtaja Antti Oksa Makuja.fi:lle maanantaina. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme