Mainos
Mainos

Yleisin syy pahanmakuiseen kahviin – älä tee tätä virhettä

Tämän vinkin jälkeen sinun ei enää koskaan tarvitse kärsiä pahanmakuisesta kahvista.

Valitettavasti monelle meistä kitkerä kahvi on tullut liiankin tutuksi. Huonosta kahvista ei tarvitse kärsiä, sillä pienellä vaivalla kotikeittimelläkin on mahdollista saavuttaa maukas kahvielämys. Helsinki Coffee Festivaleilla Moccamasterin asiantuntijat kertoivat Makuja.fi:lle, mikä takaa täydellisen kahvinautinnon. 

Älä jätä kahvinkeitintä pesemättä

Yleisin syy kitkerään kahviin löytyy asiantuntijoiden mukaan likaisesta keittimestä. Harva meistä nimittäin noudattaa ohjetta, jonka mukaan keitin tulisi puhdistaa kahden viikon välein.

Puhdistus olisi äärimmäisen tärkeää, sillä kahvirasva tukkii helposti kahvinkeittimen ohuet putket. Putkiin kertyneet jäämät jättävät kahviin pahan maun, laskevat keittimen tehoja ja lyhentävät sen käyttöikää.

Likaisessa keittimessä kahvit aromit eivät myöskään pääse oikeuksiinsa.

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme