Mainos
Mainos

Yllättävä ainesosa tekee kaakaosta entistä parempaa – kokeile itse!

Kuuma kaakao on kylmien iltojen pelastus, josta saa tuunattua entistä herkullisempaa helpon vinkin avulla.

Klassinen kuuma kaakao muuttuu entistä makeammaksi makuelämykseksi vain yhden raaka-aineen avulla. Ota tämä resepti kokeiluun!

TIESITKÖ? Maapähkinävoi on myös erinomainen, proteiinipitoinen lisä esimerkiksi välipaloihin – vaikkapa hedelmän tai voileipäkeksin kera.

Lisää kaakaoon maapähkinävoita

Amerikkalaisten suosima maapähkinävoi on monikäyttöinen raaka-aine, joka maustaa kaakaota aivan uudella tavalla. Jo pieni määrä herkullista tahnaa tuo kaakaoon lisää makeutta – ja aavistuksen makeutta tasapainottavaa suolaisuutta.

Entistä herkullisempi kaakao

1 annos

kupillinen kuumaa kaakaota
1 rkl maapähkinävoita

Valmista kuuma kaakao. Lisää kuuman juoman joukkoon maapähkinävoi. Anna voin sulaa. Herkuttele!

Lähde: Pure Wow


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme