Mainos
Mainos

Yllättävä tapa makeuttaa kahvi – unohda sokeri!

Kahviin saa makeutta ilman sokeria tai makeutumisaiheita lisäämällä sen joukkoon sokerin sijaan tiettyä maustetta.

Sen sijaan, että valmiiseen kahvikupilliseen lisäisi sokeria tai makeutusainetta, voi sen joukkoon lisätä erityisen aromaattista maustetta, kardemummaa.

Arabialaisesta kahvista tuttu kardemumma tuo kahviin kaivattua makeutta, muttei kaloreita. Lämmetessään kardemumman maku taittaa myös kahvin kitkerää ominaismakua.

Älä lisää kardemummaa valmiin kahvin joukkoon

Kardemummaa kannattaa lisätä kahvipurujen joukkoon sen sijaan, että sitä sirottelisi valmiiseen kahvikupilliseen. Tällöin kardemumman maku irtoaa valmiiseen kahviin, mutta mausteen muruset kahvikupissa eivät häiritse nautintoa.

Lähde: Popsugar

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme