Mainos
Mainos

Huomenta Suomen kokkina jatkavan Alex Nurmen lempiresepti on helppo ja herkullinen pestopasta. Kokeile!

Ainekset

  • 500 g spaghettia tai tagliatellea
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1-2 dl öljyä
  • 3 rkl parmesanjuustoa
  • 1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tahnaksi. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa ja pippuria.

Keitä pasta al denteksi, kaada keitinvesi pois ja lusikoi pesto höyryävän kuuman pastan päälle.

Pyörittele pasta kerälle ja raasta tuoretta parmesaania päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme