Mainos
Mainos

Tämä on todella maukas amerikanperintö! Tarjoile tuoreiden hedelmien tai marjojen kanssa, tai hillokkeen tai hillonokareen kera.

Kahdeksalle

  • 18 grahamkeksiä (digestive)
  • 8 rkl margariinia, sulatettua
  • ¾ dl kidesokeria
  • ripaus jauhettua muskottia

Täyte

  • 1 ½ pkt philadelphiajuustoa, à 227 g
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl kidesokeria
  • ½ sitruunan mehu
  • ripaus jauhettua muskottia
  • 3 dl kermaviiliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175-185 asteeseen. Ota esiin matala piirasvuoka. Murusta 16 keksiä hienoksi tehosekoittimessa tai morttelissa.

2. Sekoita murut ja margariinisula, sokeri ja muskotti, painele seos vuoan pohjalle. Paista uunissa n. 5 minuuttia. Vatkaa juusto pehmeäksi sähkövatkaimella 3-5 minuuttia.

3. Vatkaa mukaan munat, sokeri, sitruunamehu ja muskotti. Kaada täyte piiraskuoreen ja paista vielä n. 25 minuuttia tai kunnes pinta on kevyesti kullankeltainen.

4. Ota vuoka uunista ja levitä päälle kermaviili. Murusta viimeiset kaksi keksiä kakun päälle, paista vielä 10-15 minuuttia.

5. Jäähdytä kakku ennen tarjoilua jääkaapissa, niin että se jähmettyy.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme