Mainos
Mainos

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 6 kiinteää omenaa
  • 1,25 dl ruokosokeria
  • 1,25 dl tavallista sokeria
  • 2,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 100 g sulatettua voita
  • 1 kevyesti vatkattu valkuainen

Valmistusohje

Kuori ja lohko omenat. Asettele omenalohkot ison piirakkavuoan pohjalle. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisula. Sekoita lopuksi joukkoon kevyesti vatkattu valkuainen. Tee taikinasta ohut kansi omenoiden päälle. Paista 190 asteessa noin 20–40 minuuttia piirakan koon ja uunin mukaan. Tarjoa vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme