Mainos
Mainos

Tämä helposti ja nopeasti valmistuva pastaruoka maistuu raikkaalta appelsiinilta. Juhlavaa pastaherkkua arvostavat myös nuorimmat ruokailijat.

4 annosta

  • 4 annosta perhospastaa
  • ½ purjo
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 punaista paprikaa
  • 2 kesäkurpitsaa
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 3 dl kanalientä
  • 1 dl kermaa
  • ½ dl vastapuristettua appelsiinimehua
  • 1 nippu tuoretta basilikaa
  • suolaa ja pippuria
  • 700 g lohifilee
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Leikkaa paprikat ja purjo suikaleiksi, kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuullota kasviksia paistinpannulla öljyssä. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää kanaliemi ja kerma. Keitä, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Hienonna basilika. Lisää kastikkeeseen appelsiinimehu ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

2. Leikkaa lohifilee kuutioiksi. Lisää lohikuutiot kastikkeeseen ja keitä noin 2 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa heti vastakeitetyn pastan, raastetun parmesaanijuuston ja vastajauhetun mustapippurin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme