Mainos
Mainos

4:lle hengelle

  • 400 g pakastekatkarapuja sulatettuna
  • 2 dl créme fraichea
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 isoa kypsää avocadoa kuorittuna ja pieneksi paloiteltuna
  • 2 salottisipulia hienonnettuna
  • 1 limetin mehu
  • n. 2 rkl oliiviöljyä
  • parmesanjuustoa
  • suolaa ja pippuria
  • gluteenitonta spagettia tai tagliatellea

Valmistusohje

Kiehauta pastavesi, suolaa se ja laita pasta kiehumaan. Kuumenna oliiviöljy pannussa ja heitä salottisipulit siihen pehmenemään, säädä liesi keskilämmölle. Kuullota salottisipuleita ja lisää joukkoon avocado, pehmennä hetki ja kaada joukkoon valkoviini. Anna alkoholin haihtua ja lisää limetinmehu sekä créme fraiche. Sekoita ja mausta pippurilla ja suolalla. Pienennä lämpöä. Tarkista missä vaiheessa pasta on. Jos se on al dente, lisää katkaravut kastikkeeseen, sekoita ja nosta pastakauhalla kuuma pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita pasta ja kastike toisiinsa kahdella puulusikalla ja raasta sekaan tuoretta parmesania. Tarjoile heti. Jos olet epävarma siitä, ehditkö valmistaa kastikkeen ennen pastan kypsymistä, valmista kastike katkarapujen lisäämistä vaille valmiiksi. Pidä pienimmällä lämmöllä ja jatka pastan valmistuttua yllä olevan ohjeen mukaisesti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme