Mainos
Mainos

Osta suuria, hienoja katkarapuja. Jos ne ovat pakastettuja, sulatat ne parhaiten sanomalehden päällä. Purista avokadoviipaleiden päälle hiukan appelsiinimehua, niin ne eivät tummu.

Neljälle

  • 700 g katkarapuja kuorineen
  • 3 kypsää avokadoa
  • 2 appelsiinia

Kastike

  • 4 rkl rypsiöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1 tl worchestershirekastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja viipaloi avokadot.

2. Kuori appelsiinit, poista tarkoin valkoinen kerros ja leikkaa viipaleet kalvottomiksi. Sekoita kaikki kulhossa.

3. Sekoita kastike ja valuta se salaatille.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme