Mainos
Mainos

Käytä risottoon mieluiten italialaista avorioriisiä, saat silloin ruokaan oikean rakenteen. Jos vaihdat veden valkoviiniin ja lisäät vähän parmesaaniraastetta saat jo oikein juhlaversion.

Neljälle

  • 1 iso sipuli siivuina
  • 25 g voita
  • 3 dl riisi
  • 6 dl vettä + simpukkaliemi
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl currya
  • 1 purkki simpukoita vedessä
  • 150 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 dl vihreitä oliiveja siivuina

Valmistusohje

1. Kuullota sipuliviipaleet voissa padassa. Lisää riisit joukkoon ja kuullota ne läpikuultaviksi.

2. Kaada sekaan vesi ja simpukkaliemi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla 15-18 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kuullota voissa currya kattilassa, lisää simpukat, katkaravut ja viipaloidut oliivit. Kääntele muutama minuutti ja kaada sitten riisin joukkoon. Sekoittele varovasti ja tarjoile.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme