Mainos
Mainos

Basilika sopii yllättävän hyvin kalan mausteeksi. Nyt olisi oiva hetki kokeilla kalalle muitakin mausteita kuin tilliä. Tässä Sami Garamin resepti.

Ainekset

  • 600 g lohifileetä
  • nippu basilikaa
  • 1 limesitruuna
  • suolaa

Valmistusohje

Leikkaa lohifileeseen lihan ja nahan väliin aukko ja tunge se täyteen basilikan lehtiä. Marinoi kalan pinta lisäksi limen mehulla ja mausta hennosti suolalla.

Grillaa kalaa nahkapuoli alaspäin kunnes se on kypsää hieman yli puoliväliin asti.

Käännä kala ja grillaa myös lihapuoli nopeasti kypsäksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme