Mainos
Mainos

Broileria paistopussissa persiljan ja sitruunan kera

Paistopussissa lihan mehukkuus säilyy, ja liemi, joka pussiin kertyy, maistuu hyvältä ja mehevältä. Yritä löytää oikein iso broileri. Jos löydät 2-2 ½ kg linnun, älä emmi, paremmanmakuista lintua ei löydy!

Neljälle

  • 1 iso tuore broileri (1 ½ – 2 kg)
  • 1 sitruuna
  • 1 nippi persiljaa
  • 1 kokonainen, tuore valkosipuli
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Lisäksi tarvitset

  • paistopussin

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero broileri suolalla ja pippurilla. Laita sen vatsaan hyvin pestyä persiljaa, sitruunanpuolikkaat ja paljon tuoreita valkosipulinkynsiä. Laita täytetty broileri paistopussiin ja sulje pussi.

2. Paista uunissa 1 ½ – 2 tuntia. Kokeile kypsyyttä pistämällä broilerinkoipea, jos siitä tihkuva neste on läpinäkyvää ja kirkasta, lintu on läpikypsä.

3. Avaa pussi, paloittele broileri ja tarjoile mielellään pussin pohjalle kertynyt liemi linnun kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme