Mainos
Mainos

Vaihtele tuoreita yrttejä mielesi ja saatavuuden mukaan. Rosmariini, timjami ja oregano saavat kiehua mukana loppupuolella, mutta basilika tykkää tulla mukaan vasta tarjolle pantaessa.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 ½ dl kanalientä
  • 2 ½ dl kermaa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 tl kirveliä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta ja ruskista broilerinpalat. Siirrä ne pataan.

2. Kaada päälle kanaliemi ja viini, keitä hiljaa kannen alla 30 minuuttia.

3. Nosta lihat padasta, lisää liemeen kerma ja silputut vihreät yrtit. Kiehauta, laita lihat takaisin kastikkeeseen ja keitä vielä 5 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme