Mainos
Mainos

Bruschetta-broileri uunissa

Nanna Rintala kokkaa Makujen aamussa meheviä ja raikkaita italialaisia makuja: Bruschetta-broileria uunissa. Kokeile kotikeittiössä tätä helppoa reseptiä!

4 annosta

  • 4 broilerin fileeleikettä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä paistamiseen
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 vaalea sämpylä / 2 viipaletta paahtoleipää
  • 1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 1 pallo bufalamozzarellaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa

tarjoiluun

  • vihreää salaattia tai
  • keitettyä pastaa

Valmistusohje

Mausta broilerin fileeleikkeet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista leikkeisiin kauniit kullanruskeat pinnat.

Valmista bruschetta-seos. Paloittele kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna valkosipuli. Revi leipä pieniksi paloiksi. Sekoita edellä mainitut ainekset kulhossa. Lisää basilika ja revitty mozzarella. Sekoita joukkoon myös öljy ja balsamico ja mausta suolalla sekä mustapippurilla maun mukaan.

Nosta leikkeet öljyttyyn uunivuokaan. Jaa bruschetta-seos leikkeiden päälle ja gratinoi 220-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Tarjoile vihreän salaatin tai keitetyn pastan kanssa.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.