Mainos
Mainos

Tämä resepti paljastaa klassisten amerikkalaisten barsnacks-broilerinsiipien salaisuuden. Siipien tulee olla tulisia ja viinietikanhappamia ja ne tarjotaan sinihomejuustodipin ja sellerinvarsien kanssa.

Neljälle

  • 600 g broilerinsiipiä
  • 1 rkl suolaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 2 sellerinvartta

Chiliviinietikkakastike

  • 2 punaista chiliä
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • ½ dl sherryviinietikkaa
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • (tabascoa)

Sinihomejuustodippi

  • 100 g sinihomejuustoa
  • 200 g Philadelphia-juustoa
  • 1 dl maitoa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sinihomejuustodippi: Sekoita (käsin tai koneella) juustot ja maito sileäksi kastikkeeksi, mausta suolalla ja pippurilla ja pane viileään tarjoiluun asti.

2. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Katkaise broilerinsiipien kärjet. Laita siivet kulhoon ja sekoita suolaa joukkoon. Anna olla huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.

3. Chiliviinietikkakastike: Halkaise chilit ja paprikat, poista siemenet. Laita ne uunivuokaan öljyn kera ja paista 12 minuuttia. Jäähdytä ja soseuta mikserillä. Sekoita chili-paprikasoseeseen viinietikka, korianterinsiemenet ja paprikajauhe, miksaa edelleen sileäksi kastikkeeksi ja siivilöi se. Jos haluat kastikkeesta tulisempaa, lisää mahdollisesti muutama tippa tabascoa.

4. Nosta uunin lämpö 250 asteeseen. Siirrä broilerinsiivet uunipellille, tiputtele päälle öljyä ja paista uunissa 12-15 minuuttia. Nostele kuumat siivet chilikastikkeeseen ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Nosta siivet liemestä, pane ne uudestaan uunipellille ja lämmitä unissa vielä 3 minuuttia. Leikkaa sellerinvarret tikuiksi. Tarjoile siivet homejuustodipin ja selleritikkujen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme