Mainos
Mainos

Nämä lihapullat maustetaan juustokuminalla, muotoillaan soikeiksi ja lopuksi grillataan tai paistetaan. Perinteisesti lihapullat tarjoillaan sitruunamehulla maustetun juuresraasteen kera. Modernimpi vaihtoehto on tarjota lisukkeena ranskalaisia perunoita.

4 annosta

  • 250 g lampaanjauhelihaa
  • 250 g naudanjauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 rkl juustokuminansiemeniä
  • 3/4 dl vettä
  • 1 rkl ruokaöljyä tai margariinia

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita lampaan ja naudanjauheliha, sipuli ja vesi tasaiseksi taikinaksi. Mausta suolalla, pippurilla ja juustokuminalla.

2. Muotoile taikinasta soikeita, noin 7 cm:n pituisia pullia. Pyöräytä ne öljyssä ja grillaa tai paista rasvassa paistinpannulla. Tarjoa salaatin ja ranskalaisten kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme