Mainos
Mainos

Sami Garam valmistaa vieraansa Staffan Snellmanin kanssa mausteisen chili con carnen. Tällä reseptillä tuot ruokapöytääsi tuulahduksen eksotiikkaa. Chili con carne sopii sekä arkipöytään että tarjottavaksi viikonlopulle.

Ainekset

  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 tlk ruskeita papuja suolaliemessä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl chilimausteseosta
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • ripaus cayennepippuria
  • 4 rkl lihafondia tai 1 lihaliemikuutio
  • 3 tomattia
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Ruskista jauheliha ja mausta se leikatulla sipulilla, valkosipulilla, chilillä, paprikajauheella, cayennepippurilla ja lihafondilla tai -liemikuutiolla.

Leikkaa tomaatit hakkeeksi ja lisää ne lihan päälle. Lisää myös vettä niin, että jauhelihaliha peittyy.

Hauduta kymmenisen minuuttia ja lisää joukkoon valutetut pavut. Hauduta vielä muutama minuutti.

Tarjoa kastike keitetyn riisin ja tuoreen paprikan kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme