Mainos
Mainos

Chilin, valkosipulin ja persiljanmakuinen spaghetti

Yksinkertainen on kaunista: tämä nopea, lähes pikaruoka on suorastaan nerokas yksinkertaisuudessaan. Sopii myös lisäkkeeksi lihalle ja kalalle.

Neljälle

  • 500 g spaghettia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili ohuelti. Kuumenna paistinpannussa puolet oliiviöljystä ja kuullota valkosipuli- ja chilisilppu siinä. Kaada spaghettin joukkoon.

3. Sekoita hyvin ja kääntele mukaan hienonnettu persilja ja suola. Tiputtele päälle oliiviöljyä ja kieräytä muutama kierros mustapippuria myllystä. Tarjoile heti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme