Mainos
Mainos

Kun haluat nopeasti valmistuvan lisäkkeen lihalle, kalalle tai kanalle, valitse silloin couscous.

Neljälle

  • 2 dl couscous
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl voita
  • ½ sitruuna, kuori ja mehu
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • 12 herkkusientä
  • 1 rkl voita
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää voi, sitruunan mehu ja raastettu kuori, suola ja pippuri. Sekoita joukkoon couscous ja sulje kansi. Ota kattila liedeltä ja anna couscousin turvota 6-7 minuuttia.

2 Harjaa herkkusienet ja viipaloi ne. Laita sienet kylmään paistinpannuun, ja kuumenna. Anna nesteen kiehua sienistä. Lisää sitten pannulle voi ja paista sieniä hetki.

3. Sirottele herkkusienet couscousin pinnalle ja koristele tuoreella timjamilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme