Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Semper

Crostineista saa helppoja alkupaloja. Laita crostinin päälle esim. nokare tuorejuustoa, katkaraputäytettä, maksapasteijaa tai marmeladia.

Gluteeniton alkupala, 8-10 annosta

  • 1 pkt Semper gluteenittomia crostineja
  • 200 g vuohenjuustoa esim. Chèvre
  • 80 g saksanpähkinöitä
  • juoksevaa hunajaa
  • koristeeksi rosmariinin oksia

Valmistusohje

Ota vuohenjuusto huoneenlämpöön, jotta sen rakenne ja maku on parhaimmillaan. Paahda saksanpähkinöitä paistinpannulla. Leikkaa vuohenjuuston kuivat reunat pois ja laita n. 1 tl juustoa jokaisen crostinin päälle. Laita saksanpähkinän puolikas juuston päälle ja valuta vielä hieman hunajaa crostinin päälle. Koristele halutessasi rosmariinilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme