Mainos
Mainos

Bulgurvehnän voi hyvin korvata kuskusilla tai riisillä. Keitä mielellään reilu satsi bulguria, siihen menee 12-15 minuuttia. Jäähdytä bulgur ja käytä niin paljon kuin sillä kertaa tarvitaan. Tässä reseptissä bulgur tarjoillaan wokkivihannesten kera. Bulgur on reippaasti currylla maustettu.

Neljälle

  • 2 dl bulguria
  • ½ litraa pakastettuja wokkivihanneksia
  • 2 nektariinia
  • 1 tl currya
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • öljyä paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 6 dl kasvislientä

Tarjoiluun

  • 1 dl maustamatonta jugurttia

Valmistusohje

1. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan, vedessä tai liemessä.

2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa ja paista vihannekset ja keitetty bulgur. Mausta currylla ja juustokuminalla sekä suolalla ja pippurilla. Lisää tilkka lientä jos koostumus on liian kuiva.

3. Leikkaa nektariinit ohuiksi lohkoiksi ja lisää vihannes-bulgurseokseen. Tarjoile jugurtin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme