Mainos
Mainos

Sillisäilykkeitä voi muunnella monella tapaa. Yksi tapa on sekoittaa silliä ja kermaista currykastiketta. Maut ovat hienossa harmoniassa.

Neljälle

  • 4 säilykesillifileetä

Currykastike

  • 1 ½ dl majoneesia
  • 3 rkl kermaa
  • 3 rkl currya

Koristeluun

  • 2 kovaksi keitettyä
  • hienonnettua
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Leikkaa silli hienoiksi paloiksi. Laita palat lautaselle.

2. Sekoita majoneesi ja kerma, mausta currylla. Kaada kastike sillipalojen päälle.

3. Koristele munaviipaleilla ja hienonnetulla persiljalla. Vinkki: Jos haluat silliin vielä enemmän makua, voit paistaa curryn voinokareessa ja antaa sen jäähtyä ennen kuin sekoitat sen kastikkeeseen.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme