Mainos
Mainos

Dolce Vita’s surubao yhdistää tuoretta vadelmaa ja karpalomehua.

1 annos

  • 10 tuoretta vadelmaa
  • 1 rkl vadelmasiirappia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 lime, puristettuna
  • 4 cl vodkaa
  • 1-1½ dl karpalomehua
  • jäämurskaa
  • limeviipale koristeeksi

Valmistusohje

- Laita vadelmat, vadelmasiirappi, sokeri ja limemehu tukevaan lasiin. Survo ainekset yhteen.

- Lisää vodka ja karpalomehu.

- Lisää jäämurska ja sekoita kaikki yhteen cocktailravistimella.

- Kaada lasiin ja koristele limeviipaleella.

- Tarjoile välittömästi!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme