Mainos
Mainos

Pakastekatkarapuja myydään säädylliseen hintaan. Halvimpia ovat pienimmät, jotka merkitään luvulla 90-120 (=katkarapua per kilo), kalleimpia 50-70 jotka ovat isoimpia.

Neljälle

  • 1 prk simpukoita vedessä, noin 400 g
  • 400 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 prk parsaa, n. 225 g
  • 200 g herkkusieniä, viipaleina
  • 125 g pakasteherneitä
  • 1 pieni jäävuorisalaatinkerä, suikaleina
  • tilliä, hienonnettuna
  • 2 tomaattia, pieninä lohkoina

Kastike

  • 3 rkl majoneesia
  • 3 rkl chilikastiketta

Valmistusohje

1. Kaada simpukoista vesi pois. Kuori katkaravut.

2. Laita salaattia kulhon pohjalle, lado päälle muut ainekset.

3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatille. Koristele tillillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme