Mainos
Mainos

Insalata di farro tarjoillaan saksanpähkinöiden ja neitsytoliiviöljylorauksen kera.

4 hengelle

  • 7 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 400 g spelttiä
  • 1½ litraa kasvislientä
  • 1 punasipuli pilkottuna
  • 2 kesäkurpitsaa viipaloituna
  • 1 punainen paprika
  • 1 munakoiso pilkottuna
  • 10 kirsikkatomaattia puolitettuina
  • suolaa
  • tuore nippu persiljaa pieneksi silputtuna
  • pieni nippu tuoretta minttua, pieneksi silputtuna
  • paahdettuja saksanpähkinöitä koristeluun

Valmistusohje

- Kuumenna 3 rkl öljyä pannulla, lisää valkosipulit ja speltti.

- Kypsennä, kunnes valkosipuli on kullanruskeaa, ja anna speltin ruskettua myös. Sekoita samalla hyvin.

- Kuten risottoa tehtäessä, lisää kasvislientä kauhallinen, pari kerrallaan. Sekoita seosta ja lisää kasvislientä sitä mukaa kun se haihtuu. Jatka, kunnes speltti on pehmeää.

- Kuumenna toisella pannulla 4 rkl öljyä. Lisää sipuli, kesäkurpitsa, paprika, munakoiso ja tomaatit. Mausta suolalla ja kypsennä, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.

- Jos pannu kuivuu, älä mielellään lisää öljyä, vaan laita hieman kasvislientä.

- Kun vihannekset ovat pehmeitä, lisää ne speltin joukkoon. Lisää mintut ja persilja. Sekoita hyvin.

- Tarjoile saksanpähkinöiden ja neitsytoliiviöljylorauksen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme