Mainos
Mainos

Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan reseptillä valmistettu Feta-shakshouka sopii vaikkapa aamupalaksi.

yhdelle

1/2 pieni sipuli

1 rkl oliiviöljyä

1 dl tomaattimurskaa

1 tl hunajaa

1tl paprikajauhetta

1 valkosipulin kynsi

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1 kananmuna

100 g fetaa''

tuoretta minttua

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä pienessä valurautapannussa. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua hetki. Riko päälle kananmuna ja murenna feta. Siirrä pannu 225-asteiseen uuniin. Paista, kunnes valkuainen on hyytynyt eli noin 10 minuuttia. Hienonna päälle tuoretta minttua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme