Mainos
Mainos

Foliossa halstrattua ahventa

Kalan valmistaminen foliossa on nerokasta! Kypsennystapa toimii sekä grillillä, kuten tässä reseptissä, tai uunipannussa 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Nokare voita ja hyppysellinen mausteita on ainoa, mitä tarvitset oikein juhlavaan päivälliseen, kun löydät todella tuoreita ahvenia.

Kahdelle

  • 2 ahventa
  • suolaa

Täyte

  • 50 g voita
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl kirveliä
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Perkaa ja suomusta kalat, suolaa ne sisältä.

2. Työstä täyte yhteen ja levitä täyte kalojen sisään. Kääri kalat foliopaketteihin.

3. Laita paketit suoraan hiillokselle ja paista n. 5 minuuttia molemmin puolin tai kunnes kalat ovat läpikypsiä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme