Mainos

2.12.2015. Joululeivonnaiset voi valmistaa myös gluteenittomasti! Gluteenittomat jouluruoat syntyvät helposti. Nappaa resepti joululeipään.

Ainekset

  • 3,5 dl vettä (37°C)
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl tummaa siirappia
  • ½ dl ruokaöljyä
  • 1 pkt hiivaa (50 g)
  • 1 tl jauhettua pomeranssinkuorta
  • 2 dl hasselpähkinöitä
  • ½ tl jauhettua neilikkaa
  • ¼ tl jauhettua inkivääriä
  • ½ tl suolaa
  • 1 pkt (500 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää rusinat, siirappi, ruokaöljy, hasselpähkinät ja mausteet ja sekoita. Lisää jauhoseos ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita voideltuun (2 l) vuokaan ja anna kohota 30 min.

Paista uunin alaosassa 200°C:ssa n. 30 minuuttia.

Vinkki! Anna leivän jäähtyä kunnolla, reilu tunti valmistumisen jälkeen. Leikkaa leipä sahalaitaisella veitsellä viipaleiksi. Jos säilytät leipää laita se muovipussiin ja jääkaappiin. Näin leipä säilyy pidemmän ajan

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot