Mainos
Mainos

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 dl perunajauhoa

Täyte

  • 3 dl vispikermaa
  • aprikoosimarmeladia

Valmistusohje

Täyte:

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovaisesti käännellen. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225 °C:ssa n. 5 minuuttia.

Kumoa pohja heti paistamisen jälkeen voipaperille, jonka päälle on ripoteltu n. 1 rkl sokeria. Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta. Levitä marmeladi ja kermavaahto jäähtyneen pohjan päälle. Rullaa torttu voipaperia apuna käyttäen.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme