Mainos
Mainos

2.12.2015. Toscakakku on mainio tarjottava myös gluteenittomana. Valmista leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan. Resepti ja kuva: Hellapoliisi.

Ainekset (8-10 annosta)

    Pohja

    • 2 munaa
    • 1 ½ dl sokeria
    • 2 dl Semper FinMix gluteenitonta jauhoseosta
    • 1 tl leivinjauhetta
    • 1 rkl kuohukermaa tai maitoa
    • 100 g sulatettua voita tai margariinia

    Pinnalle

    • 100 g voita tai margariinia
    • 1 dl sokeria
    • 100 g mantelilastuja
    • 2 rkl Semper FinMix gluteenitonta jauhoseosta
    • 2 rkl kuohukermaa tai maitoa

    Valmistusohje

    1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

    2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kuohukerma tai maito, sekä sulatettu voi tai margariini.

    3. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tai piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

    4. Paista pohjaa 200°C:n uunin keskiritilätasolla noin 15-20 minuuttia, tai kunnes pohja tuntuu kypsältä.

    5. Mittaa kasariin voi tai margariini, sokeri, mantelilastut, gluteeniton jauhoseos ja kuohukerma tai maito. Kiehauta miedolla lämmöllä ja levitä piiraspohjan päälle.

    6. Paista 200-225°C:n uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on kauniin värinen.

    Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme