Mainos
Mainos
Mainos

Gluteenittomat kardemumma-vuokapullat

Reseptin tarjoaa: Semper

Mehevät gluteenittomat kardemumma-vuokapullat.

Ainekset, n. 20 kpl

  • 50 g margariinia
  • 2 dl maitoa
  • 25 g hiivaa
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 muna
  • 1/2 tl suolaa
  • n. 6 dl Semper jauhoseosta

Täyte

  • 4 rkl margariinia
  • 4 rkl sokeria
  • 1 tl kardemummaa

Voiteluun

  • muna
  • raesokeria

Valmistusohje

Tee näin:

Yhdistä sulatettu margariini ja maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva seokseen. Lisää sokeri, muna ja suola. Sekoita gluteeniton Semper jauhoseos taikinan joukkoon.

Taikina saa olla yhtä löysää kuin sokerikakkutaikina.

Annostele taikina paperivuokiin. Yhdistä täytteen ainekset. Paina pulla keskiosaan syvennys ja annostele siihen n. 1/2 teelusikkallinen täytettä. Kohota pellillä liinalla peitettynä n. 45 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

Paista 250 °C:ssa n. 8 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme