Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Semper

Tuoreista piiraista on ihana nauttia hyvän salaatin kera. Ne sopivat myös hyvin esimerkiksi retkievääksi. Piiraat sopivat myös pakastettavaksi.

n. 12 kpl

Taikina

  • 5 1/2 dl Semper gluteenitonta jauhoseosta tai Kuitupitoista Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1/2 dl leivontaan)
  • 1/2 pkt hiivaa (25 g)
  • 1 1/2 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa

Täyte

  • 2 kpl pieniä keltasipuleita, silppuna
  • 250 g jauhelihaa
  • 1/2 dl basilikaa silppuna
  • 2 tl salaattimaustetta
  • 1 maustemitallinen mustapippuria
  • 1 dl ruoanvalmistusjogurttia tai piimää

Voiteluun

  • 1 muna

Valmistusohje

1.    Taikina: Liuota hiiva lämpimään veteen. Lisää öljy ja suola. Sekoita jauhoseos joukkoon esim. sähkövatkaimella, taikinakoukuilla.

2.    Anna taikinan kohota peitettynä n. 15 minuuttia. 

3.    Valmista täyte taikinan kohotessa. Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha paistinpannulla. Sekoita samalla. Lisää basilika, mausteet ja ruoanvalmistusjogurtti tai piimä. Anna jäähtyä.

4.    Laita uuni lämpenemään 225°C:een.

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot