Mainos
Mainos

Syksyn omenoihin saa makua gorgonzola-juustosta. Tarjoile ne kanelileipien kera.

Raaka-aineet

  • 2 isoa omenaa
  • 150 g gorgonzola-juustoa
  • nokare voita
  • balsamiviinietikkaa
  • hunajaa

Valmistusohje

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Halkaise hedelmät kahtia ja leikkaa puoliskot viipaleiksi niin, että omenan muoto säilyy.

Voitele uuninkestävä tarjoiluastia ohuelti voilla, hunajalla ja balsamiviinietikalla. Nosta omenat astiaan ja leikkaa pala juustoa sen päälle.

Paista 220-asteisessa uunissa tai grillivastuksen alla niin, että juusto sulaa. Tarjoa heti

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme