Mainos
Mainos

Graavilohi ja hovimestarikastike tummalla leivällä

Hieman graavilohta on helppo ja herkullinen päivällisen aloitus. Graavilohi sinappikastikkeen kera sopii loistavasti maalahden limpulle.

Neljälle

  • 4 viipaletta maalahden limppua
  • pöytämargariinia
  • 4 viipaletta graavilohta
  • graavilohikastiketta

Koristeluun

  • 4 sitruunanlohkoa
  • 2 retiisiä
  • 4 tillinoksaa
  • 4 salaatinlehteä

Valmistusohje

1. Voitele leivät margariinilla, aseta päälle salaattia ja graavilohta.

2. Lusikoi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua, koristele sitruunalla, tillillä ja retiisisiivuilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme