Mainos

Makujen aamun kokit Nanna ja Marcos valmistivat jouluisia herkkuja. Graavisiikaceviche on raikas ja ihana ruoka jouluillalliselle tai vaikkapa uuden vuoden herkkupöytään.

Ainekset (4 annosta)

  • 300-400 g graavisiikaa
  • ½ fenkoli
  • ½ punasipuli
  • ½ kurkku
  • ½ vihreä omena
  • 1 avokado
  • 1 chili
  • tuoretta korianteria ja minttua
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria
  • ½ granaattiomena
  • 2 limettiä

Valmistusohje

Viipaloi siika ja asettele viipaleet laakealle tarjoiluvadille.

Leikkaa fenkoli ja punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Halkaise kurkku ja poista pehmeä keskiosa, kuutioi. Kuutioi myös omena ja avokadon hedelmäliha sekä chili.

Hienonna yrtit. Sekoita kasvikset ja yrtit yhteen, suolaa ja pippuroi. Lusikoi seos siian päälle.

Irrota granaattiomenasta siemenet ja ripottele pinnalle. Koristele vielä muutamalla yrtillä ja purista pinnalle limettien mehu. Tarjoile hyvän leivän kera.

 

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot