Mainos
Mainos

Ostereita syödään useimmiten tuoreina au naturel. Vaihtelun vuoksi ne voi gratinoida ja tarjoilla ylellisenä alkuruokana tai naposteltavana drinkkien kera.

Neljälle

  • 12 osteria
  • 2 salottisipulia
  • 2 rkl voita
  • 150 g pinaattia
  • ½ dl kermaa
  • 1 tl tomaattipyreetä
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 tl konjakkia
  • 1 maustemitta tabascoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • karkeaa suolaa vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Ripottele uuninkestävän vuoan pohjalle karkeaa suolaa. Avaa osterit ja laita ne toisessa kuorenpuolikkaassa vuokaan.

2. Hienonna sipulit ja paista pehmeäksi voissa. Suikaloi pinaatinlehdet, asettele sipulia ja pinaattia osterikuoriin.

3. Sekoita kerma, tomaattipyree, sitruunamehu, konjakki ja tabasco. Kaada seos ostereiden päälle lusikan avulla. Gratinoi uunissa n. 3 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme