Mainos
Mainos

Miedosti lakritsilta maistuva fenkoli on maistuva lisuke useimmille ruoille. Tässä se tarjoillaan gratinoituna.

Neljälle

  • 2 fenkolia ”tillinoksien” kera
  • suolaa ja vettä
  • 30 g huoneenlämpöistä voita
  • 2 rkl korppujauhoja
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Puhdista fenkolit ja hienonna ”tillit”. Halkaise fenkolit ja keitä ne pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.

2. Nosta fenkolit vedestä ja laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Sekoita voi, korppujauhot, suola ja pippuri sekä fenkolitilli. Levitä seos fenkolinpuolikkaille.

3. Gratinoi uunissa 10 minuuttia tai kunnes fenkolit ovat kauniin kullanruskeita.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme