Mainos
Mainos

4 annosta

  • puntti tuoretta parsaa
  • muutama nokare voita
  • Ortalli balsamietikkaa karahvissa
  • 2 dl kuohukermaa
  • korppujauhoja
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Valmistusohje

Huuhtele parsat hyvin ja leikkaa niiden kannat pois. Kiehauta vettä ja keitä parsoja kattilassa muutaman minuutin ajan.

Kaada vesi pois kun parsat ovat vielä rapeita ja asettele ne voideltuun uunivuokaan. Kaada kerma parsojen päälle ja mausta korppujauhoilla, voinokareilla, suolalla ja pippurilla.

Paista uunissa 200-asteessa 15 minuuttia. Pirskottele lopuksi balsamiviinietikkaa parsojen päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme